Detoksikacija organizma

DETOKSIKACIJA ORGANIZMA
Aqua Detox

Jedan od modernijih načina korištenja energetske medicine je i upotreba Aqua Detoxa, revolucionarnog uređaja za pomoć pri detoksikaciji i podizanju razine energije u tijelu.

U svakom trenutku kada osjetite da Vam je potrebna detoksikacija i vraćanje imuno sistema u ravnotežu zbog…

 • Loše prehrane
 • Stresa
 • Pada imuniteta
 • Korištenja lijekova
 • Loših navika ( cigarete, alkohol…)
 • Dugotrajnog rada za računalom
 • Operativnih zahvata
 • Pada nivoa energije

Djelovanje Aqua Detox uređaja

 • pomoć kod ponovnog uspostavljanja bioenergetske ravnoteže u tijelu
 • poboljšanje prirodnog, dobrog zdravstvenog stanja
 • poboljšanje limfne cirkulacije
 • pomoć kod olakšavanja menstrualnih bolova
 • pomoć kod oporavka nakon bolesti ili povreda
 • detoksikacija cijelog tijela
 • reguliranje krvnog tlaka
 • reguliranje razine kolesterola
 • reguliranje razine šećera u krvi
 • jačanje imunološkog sustava
 • anticelulitni učinak

Budući da sprječavanje bolesti postaje nužnost, stručnjaci traže različite mogućnosti za jačanje stanica i njihovog djelovanja.

Upotreba slabe struje pri liječenju različitih bolesti i povreda je dobro utemeljena i objašnjena. Stanice zdravog ljudskog organizma sadrže negativan potencijal između 70 i 90 milivolti. Apsorpcija hrane i izlučivanje toksičnih otpadnih tvari najučinkovitiji su u tom rasponu. Negativan potencijal opterećene ili oštećene stanice može iznositi tek 10 do 20 milivolti što uzrokuje lošu apsorpciju hrane i slabo izlučivanje toksičnih, otpadnih tvari.

Takvi se uvjeti mogu pojaviti iznenada, kao posljedica nesreće, ili postupno, kao rezultat neprekidno skupljanje pozitivnih iona zbog utjecaja modernog načina prehrane, stresnog načina življenja i zagađenja okoline.

Kako djeluje Aqua Detox

Aqua Detox uređaj proizvodi frekvenciju koja lagano prolazi našim tijelom i stimulira naše stanice. Time se postiže efekt rebalansiranja stanične energije omogućujući stanicama učinkovitost izbacivanja različitih toksina koji su se nakupili u stanicama.

Uređaj Aqua Detox upotrebljava najnoviju tehnologiju kao pomoć organizmu prilikom detoksikacije.

Ionophoreza u kombinaciji s elektrolizom stvara ioniziranu mineraliziranu vodu. Slaba električna struja prolazi kroz vodu koja sadrži nizak stupanj dodane soli. Prema principu elektrolize molekule u elektrolitu ioniziraju se u pozitivne i negativne ione.

Oni zatim prelaze u dijelove tijela koji su uronjeni u vodu (obično su to stopala koja imaju više od 2000 pora ) te putem cirkulacije ulaze u protok krvi i limfe.

Dodatna negativna ionizacija stimulira mikrocirkulaciju stanica. Tako se povećava ulaz hranjivih tvari i vode koji su bitni za optimalno djelovanje stanica.

Istovremeno, voda pomaže pri odstranjivanju toksina iz stanica, njihovoj regeneraciji što je uvjet za samoizlječenje organizma.

Na kojem principu radi Aqua Detox

Veoma jednostavno, korisnik uroni stopala u mlaku vodu, u koju je dodana mala količina soli da potpomogne sposobnost provođenja elektrolita.

Nakon uključenja uređaj kreira elektrolitični protok koji prelazi u bioenergetsko polje, koje dozvoljava laganoj bio-energetskoj rezonanci da putuje tijelom.

Voda u kadici postaje ekstenzija vode u tijelu, od kojeg je odvojena ničim drugim nego tankom membranom – kožom.

Bio-energetska stimulacija ima pozitivan efekt na mikrocirkulaciju, koja je dio tjelesne cirkulacije direktno povezana sa promjenama supstanci između krvi i tjelesnog tkiva.

Ukoliko je mikrocirkulacija dobra, vrlo je vjerojatno da je i tijelo zdravo. Na mjestima gdje nama te ravnoteže vrlo je izvjesno da postoji i neki problem. Kako tijelo vraća svoju ravnotežu njegovoj bio-energetsko polje igra veoma važnu ulogu u reguliranju opskrbe kisikom i hranivih tvari, kao i pravilno izbacivanje štetnih tvari ( toksina ) iz tijela.

Naše tijelo tada ima više šanse da bude zdravo, i time mu dajemo šansu da vrati vlastite nivoe energije.

Tko ne može koristiti Aqua Detox

 • trudnice
 • osobe s umjetnim srcem
 • osobe sa transplantiranim organom
 • osobe oboljele od epilepsije

Osobe koje uzimaju lijekove neka se NE USTRUČAVAJU koristiti Aqua Detox

Aqua Detox stimulira samo prirodne tjelesne funkcije izlučivanja i samim time omogućava izlučivanje toksina i ostalih štetnih tvari koje su se nakupile u stanicama.

Tretman neće stimulirati tijelo da izluči vitamine, minerale, hranjive sastojke ili medikamente.

12-DNEVNI PROGRAM DETOKSIKACIJE

Toksini u organizmu povezani su sa natečenim nogama, rukama, podbuhlim licem, poteškoćama u radu probavnih organa, raznim alergijama, depresijom i općom krizom u organizmu.

12-dnevni program detoksikacije u našem salonu sastoji se od 6 tretmana aqua detoksikacije nadopunjene sa jastučićima za detoksikaciju organizma preko stopala za još dodatnih 6 dana.

Tretman započinje aqua detoksikacijom koja se radi svaki drugi dan,a između tretmana aqua detoksikacije svaku večer na stopala se apliciraju jastučići za detoksikaciju organizma.

Na taj način postižemo optimalni efekt čišćenja organizma od toksina i ostalih štetnih tvari koje su se nakupile u stanicama. Za poboljšani efekt detoksikacije organizma prilikom konzultacije u našem salonu dajemo vam savjete o prehrani i svakodnevnoj rutini i popis namirnica koje blagotvorno djeluju na organizam potičući i prirodno izlučivanje toksina te na taj način pomažu našem organizmu djelujući paralelno uz aqua detoksikaciju.

Savjeti uz program detoksikacije organizma:

Dnevne aktivnosti – osigurajte si tri raznovrsna obroka dnevno, između večere i doručka slijedeći dan neka prođe 12 sati, pijte veće količine vode tijekom dana, krećite se što više moguće, hodajte, trčite, vježbajte, penjite se stepenicama i sl., i obavezno si ostavite dovoljno vremena za kvalitetan noćni odmor.